Önkéntessé válni, önkéntesnek lenni…. Az önkéntesek jelentik a Speciális Olimpia mozgalom gerincét. Ők az edzők, tisztségviselők, partnerjátékosok, mentorok. Szervezik a versenyeket, rendezvényeket és segítik azokat minden pillanatában. A Speciális Olimpia nem jöhetett volna létre és nem működhetne önkénteseink lelkesedése, energiája, elkötelezettsége és ránk fordított ideje nélkül. Nagyon sokat köszönhetünk ennek a több ezer embernek, akik jobb hellyé teszik a világot.

…mert önzetlenül segíteni, önmagunkból adni jó!

A Speciális Olimpia a minket körülvevő világ megváltoztatásáról szól, beleértve a te életedet is. Ha önmagadból adsz, az egész környezetedet barátságosabb és elfogadóbb hellyé teheted minden ember számára.

Ha vállalod az önkéntességgel járó kihívásokat, egy nagy csapat része leszel, életre szóló barátságokat hozhatsz létre, és új szemléletet ismerhetsz meg. Másképp nézel a világra ezután.

Önkénteseink között van edző, aki hetente többször tart edzéseket, de olyan önkéntes is, aki évente egy-két alkalommal jön el segíteni a versenyekre. Vannak a fotósok, akik csodálatos képeket készítenek sportolóinkról. Vannak, akik folyamatosan készenlétben állnak a pálya mellett, segítenek, ha kisebb baleset történik. Önkénesek kötik le őket különféle tevékenységekkel a versenyek szüneteiben, és sorolhatnánk a sok, érdekesebbnél érdekesebb feladatot.

Az egész év során edzések, versenyek és egyéb események zajlanak. Minden korosztály megtalálja a neki való feladatot, és mindig van valami érdekes tennivaló!

 

Jelentkezni lehet:

Voith Petra programvezető

+36305748025

 önkéntesönkéntes2

letőlthető dokumentumok:

önkéntes adatlap csalakvőképes

Önkéntes_adatlap-korlátozottan-cselekvőképes_és_ cselekvőképtelen

Önkéntes_szerződés-cselekvőképes

Önkéntes_szerződés-cselekvőképtelen

Önkéntes_szerződés-korlátozottan-cselekvőképes

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom