Üdvözlünk gigantikus üzenőfalunkon!

Azoknak, akik ismernek minket: jó, hogy újra találkozunk! Persze most kicsit minden más. Azok a sportolók, akiket már ismersz, szintén otthon vannak, nem készülhetnek a megszokott módon a versenyekre, sőt, sok sportágban nemcsak versenyezni, de edzeni sem tudnak. Megváltozott az életed, de nekik még jobban megváltozott. Egyik legfontosabb része tűnt el.

Jó hír, hogy most is tudsz segíteni! Hogy hogyan? Hát....ha most nincs is, de mire átböngészed ezt az oldalt, biztos lesz ötleted. A legfontosabb: küldj nekünk üzenetet! Lehet önállóan vagy csoportban dolgozni, osztályok is jelentkezhetnek. Fotó, film, bármi, ami megjeleníthető, azaz egy virtuális gombostűvel feltűzhető üzenőfalunkra. Gondolkozz tehát, tervezz, szervezz, készítsd el és küldd!

Azoknak, akik nem ismernek bennünket: ez hogy lehet :-) ? Akkor sürgősen meg kell ismerkedjünk! Ez itt a Magyar Speciális Olimpia Szövetség egyik programja, a Szövetségről itt mindent megtalálsz: www.msosz.hu

Ha pedig már megismerkedtünk, kezdheted rögtön ismerősként az olvasást.

Ez az oldal Aranyos Dávid és Bezúr Bence munkájának köszönhetően indult el a Special Olympics International Youth Innovation Grant pályázata keretében. Ők készítették a filmet is!


Tekintsék meg a képeket!

Dávid alkotásai
Dávid alkotásai
Bezúr Bence képei
Bezúr Bence képei
 
 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom