Néhány hete beszámoltunk arról, hogy megalakult az MSOSZ Családi Program

Munkacsoport. A célunk, hogy a Családi Program behálózza az országot, minél több családhoz, hozzátartozóhoz eljuttatva a Speciális Olimpia mozgalom hírét, a benne és ebben a kivételes közösségben rejlő lehetőségeket. A munkacsoport tagjai bástyaként kívánnak szilárd támaszai lenni a Magyar Speciális Olimpia Szövetségnek és családjaiknak.

Fogadja mindenki sok szeretettel Spolár Edina bemutatkozását.

Edina és családja Pécsett hihetetlen energiával vezeti a Kölyök Programot és lelkesedésük, elhivatottságuk reméljük, hogy sokakat vonz be a későbbiekben a Speciális Olimpia világába. Edina elsősorban a dél-dunántúli régióban nyújt segítséget a Családi Program munkacsoport tagjaként.

Elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

"Spolár Edina vagyok. 3 gyermekes édesanya. Életünkben mindig nagyon fontos szerepet töltött be a sport és a család. Ezért nagyon örültünk, amikor 2022 novemberében kapcsolatba kerültünk a Magyar Speciális Olimpia Szövetséggel, a Pécsi Down Alapítványon keresztül. 2023 februárjától Kölyök Sportoló edzéseket tartunk Pécsett a 2-8 éves korosztályú értelmi fogyatékossággal élő és ép gyermekeknek, ahol óvodapedagógusi tapasztalataimat kamatoztatom. Férjem, Szigethy Béla ezzel egyidőben a 8 év feletti ép és értelmi fogyatékossággal élő fiataloknak floorball csapatot hozott létre, profi sportolói pályafutásának és edzői tapasztalatainak felhasználásával. Az edzéseken egymást segítjük. Legkisebb gyermekünk, Sárika, aki Down-szindrómával született, a floorball csapatunk oszlopos tagja és a Pécsi Úszóiskola úszója. Megtisztelt a felkérés a Családi Munkacsoport részéről a közös munkára. Igyekszem ehhez értéket hozzáadni. A pécsi és Pécs környéki értelmi fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családokat pedig szeretettel várjuk edzéseinken."

Családi Programhoz kép

Keresés

Írjon nekünk!

Küldés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom