Havas pályákon és lejtőkön gyakorolhattak a Téli Világjátékokra készülő alpesi sí válogatott tagjai az ausztriai Prabichlban.

 

A 10 sportoló 5 egyesületből érkezett az összetartásra:

Kaposvárról a Bárczi DSE, Érdről a Fogócska DSE, Kömlődről a Kézenfogva Alapítvány, Győrből a Staféta DSE, Kőszegről pedig a Wink PSC versenyzői utaztak el.

Molnár Sándor szakágvezető mellett Molnár Zsolt, Szabó Attila, és Molnár Emőke tevékenykedett és tanított a tréningeken.

Molnár Sándor szakágvezető így értékelte a tábort:

„Első nap nagy pehelyben hullott a hó, ami gyönyörű környezetet varázsolt nekünk. Ilyen pályán eddig nem sikerült gyakorolnunk, ekkora hóban sokkal nehezebben lehet fordulni.  Másnap a hóesés csillapodott, a szél növekedett, ezzel megnehezítette a közlekedést a pályán. A sportolók délelőtt 2,5 órát majd délután 2 órát edzettek. Plusz programnak számított, hogy a táborban lévő ép sí versenyzőket kértem meg, hogy a haladó sportolók előtt csúszva, mutassák nekik a helyes mozdulatokat. A nap végére ez az egyéni foglalkozás hatékonynak bizonyult. A kezdők és a középhaladók is nagyon elfáradtak ezen a napon. Rengeteg kilométerrel, élménnyel térhettek haza a résztvevők. Köszönjük mindenkinek a bizalmat és a sok segítséget.”

 

 

 

 

 

 

Keresés

Írjon nekünk!

Küldés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom