A Lekl László Emlékversenyt minden évben Diósjenőn rendezzük, de a jelenlegi energia problémák miatt áthelyeztük a regionális eseményt Budapestre.

A megnyitón részt vett Wiesnerné Oravecz Éva társelnök, aki a verseny előkészítésében és lebonyolításában is nagy segítségünkre volt.

Előzetesen 11 egyesület 65 sportolója nevezett, ami a jelenlegi helyzetben nagyon jó. Nem tudott jönni egészségügyi valamint munkahelyi problémák miatt 4 asztaliteniszező, de az így kialakult létszám is optimális egy regionális versenyre, amely a világjátékokra való felkészülést is jól szolgálta, ennek figyelembe vételével alakítottuk ki az egyesített párosokat is, de minden divízióban óriási harc folyt az érmekért és a helyezésekért.

Minden egyesületből szereztek érmet a versenyzők, így 11 egyesület sportolói osztoztak a helyezéseken, mindenki boldogan vette át a dobogón a neki kijáró érmet, szalagot.

A versenyt megtisztelte jelenlétével Dr. Jády György országos sportigazgató is.

Az érmeket Hammerné Gusztics Magdolna elnökégi tag, Kaliczka Bernadett, a labdarúgó szakág helyettes vezetője, valamint Medvegy Judit, a CSEFOSZ SE elnöke adta át.

A szokásoknak megfelelően a rendezvényt az SO körrel fejeztük be, ahol versenyzők, edzők és VIP vendégek együtt hallgatták egymás kezét fogva a Speciális Olimpia himnuszát.

Szöveg:

Dobi Zoltán

asztalitenisz szakágvezető

asztalitenisz 1asztalitenisz 2asztalitenisz 3asztalitenisz 4asztalitenisz 5

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom