A hagyományos és kedvelt versenyre a diósjenői Szentgyörgyi István Általános Iskola tornatermében került sor. Az eseményen tiszteletét tette többek között Wisinger János, az MSOSZ örökös-tiszteletbeli elnöke, Székely József Ede Diósjenő polgármestere és Fehérvári Hajnalka, a Reménysugár Integrált Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény intézményvezetője.

A versennyel Lekl László emléke előtt tisztelgünk, aki 60 éves korában, 2012-ben távozott az élők sorából. Sok éven keresztül lelkesen és eredményesen versenyzett a hazai speciális olimpia mozgalom rendszerében, kiváló asztaliteniszezőként tartották számon. Diósjenőn élt és dolgozott haláláig. Nagyon szeretett versenyezni, szorgalmas és mozgalmas életet élt az utolsó pillanatáig. Boldog volt, amikor az asztalhoz lépett és játszhatott.

A versenyzők eltökélten küzdöttek az asztaloknál, és minden divízióban óriási harcot folytattak az érmekért és a helyezésekért.

Nyolc egyesület versenyzői osztoztak a helyezéseken, mindenki boldogan vette át a dobogón a neki kijáró érmet, szalagot.

A szokásoknak megfelelően a rendezvényt az SO körrel fejeztük be.

„Jót adni jó!”- Ezúttal is nagy köszönet jár az önkéntesek munkájáért.

Információ:

Kaliczka Bernadett szervező, a Kastély SE elnöke

asztalitenisz

Keresés

Írjon nekünk!

Küldés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom