Január-Február Hónap Edzője: Bakos István
Január-Február Hónap Sportolója: Szóráth Sándor József

Újdonságként ebben az évben, minden hónapban (időnként kettőt összevonva) átadásra kerül a Hónap Edzője és a Hónap Sportolója díj. A 2024-es esztendő első okleveleit ma reggel Máté-Schwarcz Gergely, szövetségünk sportigazgatója adta át Bakos Istvánnak és Szóráth Sándor Józsefnek, akik a január-februári időszakban nyújtottak kimagasló szakmai és sportteljesítményt az MSOSZ keretein belül.
BAKOS ISTVÁN, a Tiszakécske Gyermekekért DSE sport szakembere, kimagasló felkészítői és sportszervezői tevékenységével példamutató szerepet vállal szövetségünk életében. Hosszú évek óta vesz részt az MSOSZ versenyrendszerében, a hófutáson kívül főleg atlétikában és tollaslabdában készíti fel versenyzőit, de sok egyéb rendezvényen is jelen van speciális olimpikonjaival.
Sportolóit a versenyekre mindig gondos válogatás és felkészítés után viszi el. Tanítványait a sportszerűség mellett a minél jobb eredmények elérésére sarkallja, hófutó versenyeken a váltó csapatai rendszerint a legjobbnak bizonyulnak. Jelenleg Szóráth Sándor József az egyik legkiválóbb sportolója. Edzői tevékenysége mellett az egyesületét is igazgatja, mellette a tiszakécskei versenyeknek is házigazdája.
SZÓRÁTH SÁNDOR JÓZSEF, a Tiszakécske Gyermekekért DSE versenyzője kiemelkedő magatartásával és hófutásban elért sporteredményeivel vívta ki az elismerést. Edzője: Bakos István.
Sportolói kvalitásainak és eredményeinek köszönhetően évek óta tagja a bővebb válogatott keretnek. Sanyi nemcsak a sportban elért sikereivel, de magatartásával, sportszerűségével, kitartó munkájával is kivívta mind a sporttársai, mind az edzők és bírók elismerését.
Idén a hófutó országos válogató versenyen, illetve a regionális eseményeken is kiválóan teljesített.
Szeretettel gratulálunk mindkettejüknek!

kép 4

Keresés

Írjon nekünk!

Küldés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom