Már hagyományosan a  Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség /MOKSZ/ támogatásával megvalósuló megmérettetésen a rutinos korcsolyázók mellett a kezdő korisok is élvezhették a profi versenyszervezést: a starter bíró rajtpisztolyos indítását, az FTC korcsolyázóinak- pályabíróként való aktív jelenlétét, a gépi időmérést, a kivetítőn megjelenő eredményeket, a rolba - jégkészítő gép remek jégfelületetét. A verseny előtt a felnőtt short track válogatott edzését is láthatták.

Miklósné Malek Erzsébet szakágvezető:

„A versenyzők fele novemberben kezdett korcsolyázni és első versenyükön vettek részt 30 m-en, valamint 111 m-en, és a 222 m-es versenytávokon. Tapasztalt versenyzőink 333 m, 500 m, 1000 m egyéni és 1500 m váltóban mérték össze tudásukat. E verseny már a 2025 márciusában, Torinóban megrendezésre kerülő Speciális Olimpia Téli Világjátékok felkészülését is szolgálta. Köszönet a  jó hangulatú verseny szervezésben aktívan résztvevő szülőknek, a SOFI iskola tanárainak, a jegyzőkönyvvezetőknek, az önkénteseknek és Csizmadia Ildikó SO gyorskorcsolya szakágvezető helyettesnek, az FTC utánpótlás edzőjének!”

A gyorskorcsolyázók  márciustól görkorcsolyáznak és készülnek a berlini SO Nyári Világjátékokra.  

Tervezett görkorcsolya program:

  • Április 20-23. központi edzőtábor a Berlinbe utazó keretnek, Tata/Tatabánya edzések
  • Május 5. - SO országos görkorcsolya verseny- Bp. Campona
  • Május 13-14. Kelet Európa Kupa Integrált Nemzetközi Görkorcsolya Verseny, Szeged

 

Az utazó SO görkorcsolya keret:

Mente Teréz (DU- Mozdulj diák! DSE), Czibula Ilona, Mayer Barbara, Barna László, Buzás Imre Zoltán, Bohn Zsombor (Bp. 18. SOFI- Életjel Alapítvány)

Edzők: Miklósné Malek Erzsébet szakágvezető, Borbásné Garzó Erika szakágvezető helyettes

Tartalékkeret:

Czibula Krisztina, Surnyák Viktória, Szabó Géza Erik, Jobbágy József Ferenc

Edző: Csizmadia Ildikó

4jpg

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom