Papp Eszter (CSEFOSZ SE) és Sárosi Balázs (Pillangó SE) egyaránt aranyérmet, Farkas Dóra (CSEFOSZ SE) és Kiss Tamás (CSEFOSZ SE) pedig ezüstérmet szerzett a Marokkói Speciális Olimpia Nemzeti Játékokon. 3 napon keresztül játszottak mérkőzéseket teniszezőink Marrakech-ben, a több mint 700 sportolót felvonultató eseményen.
További információk: https://www.facebook.com/hungariansotennis
A marokkói eseményre az Egyesült Arab Emírségek mellett kizárólag csak a Magyar Speciális Olimpia Szövetség tenisz delegációja kapott meghívást, amelyet Lengyel Lajos MSOSZ elnök és Orbán-Sebestyén Katalin MSOSZ társelnök-tenisz szakágvezető kísért el.
A csapat utazását szövetségünk mellett a Magyar Tenisz Szövetség FÉT Bizottsága támogatta, ezzel is hozzájárulva az MSOSZ tenisz szakágának nemzetközi sikereihez.
A magyar csapatot meglátogatta, majd vendégül látta Tromler Miklós, Magyarország marokkói nagykövete, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol szövetségünk. 2022-ben az MSOSZ által szervezett Európai Egyesített Tenisz Torna vendége volt a marokkói tenisz csapat is, így a mostani meghívás is ennek volt köszönhető.
A két SO program hosszútávra tervez, és remélhetőleg hamarosan újabb programra és versenyzési lehetőségre is sor kerülhet.

tenisz fotótenisz kép

Keresés

Írjon nekünk!

Küldés

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom